Οινοποιείο Άης Αμπέλης

Το οινοποιείο Άης Αμπέλης βρίσκεται στις μαγευτικές πλαγιές του Καλού Χωριού Ορεινής της επαρχίας Λευκωσίας, 28 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της πρωτεύουσας.

Διαβάστε περισσότερα

Heritage

Ένα μαγευτικό μέρος στη μέση ενός δάσους από πεύκα και ελιές. Ο χώρος απέχει 30 χλμ από το κέντρο της Λευκωσίας, στο χωριό Άγιος Ιωάννης και περιμένει να υποδεχτεί εσάς και τους καλεσμένους σας.

Διαβάστε περισσότερα

Lexeko Estate

Αυτό το κτήμα χιλιάδων στρεμμάτων στους λόφους του Λυθροδόντα, με ένα όμορφο τοπίο είναι διαθέσιμο για κάθε είδους εκδήλωσης. Αν ψάχνετε για μια τοποθεσία γάμου για τον παραμυθένιο γάμο σας, αυτός είναι ο χώρος για εσάς.

Διαβάστε περισσότερα

Κτήμα Όασις

Το Κτήμα Όασης βρίσκεται στο χωριό Αναλιόντας, σε βολική τοποθεσία μεταξύ Λευκωσίας, Λάρνακας και Λεμεσού. Ο χώρος βρίσκεται σε μοναδική τοποθεσία ανάμεσα στη φύση και τα βουνά, περιτριγυρίζεται από εκπληκτικούς κήπους με ελαιόδεντρα

Διαβάστε περισσότερα

Ampeleon

Μια πραγματική απόδραση σε μια βολική τοποθεσία, σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο από τη Λάρνακα και μόλις 20 λεπτά από τη Λευκωσία, το Ampeleon Venue σας δίνει το πλεονέκτημα να απολαύσετε την εκδήλωσή σας σε ένα περιβάλλον που περιβάλλεται από τη φύση.

Διαβάστε περισσότερα

Marathasa

Ένα οινοποιείο που έχει βραβευτεί για την αρχιτεκτονική του, και που βρίσκεται στην κορυφή των μαγευτικών τοπίων του Καλοπαναγιώτη. Το Οινοποιείο Μαραθάσα είναι ένας χώρος που συνδυάζει παραδοσιακό και σύγχρονο σχεδιασμό και προσφέρει μια γραφική θέα των χωριών που βρίσκονται στην κοιλάδα της Μαραθάσας.

Διαβάστε περισσότερα

OLEA

Nestled in the heart of Protaras, our enchanting wedding venue is a harmonious blend of timeless elegance and modern sophistication, providing an idyllic backdrop for the union of two souls destined for a lifetime of happiness.

Read More

Είστε έτοιμοι για να μιλήσουμε?

Επικοινωνήστε μαζί μας